+381693089410

Pravila o privatnosti (Privacy Policy)

Luff Sailing poštuje privatnost naših korisnika . Ova Pravila o privatnosti objašnjavaju kako prikupljamo, koristimo, otkrivamo, i štitimo vaše informacije kada posetite našu web stranicu [unesite URL vaše web stranice] i koristite naše usluge za organizaciju tura za jedrenje. Molimo vas da pažljivo pročitate ova Pravila o privatnosti pre nego što se odlučite na korišćenje naših usluga.

Prikupljanje informacija

Mi prikupljamo informacije koje nam vi dobrovoljno dostavite kada se registrirate za usluge, kao što su vaše ime, adresa e-pošte, broj telefona, kao i sve druge informacije koje odlučite da nam pružite. Takođe, automatski prikupljamo određene informacije kada posetite našu web stranicu, kao što su IP adresa, vrsta pregledača, i podaci o korišćenju.

Korišćenje informacija

Informacije koje prikupljamo koristimo za pružanje, održavanje, i poboljšanje naših usluga, uključujući organizaciju tura za jedrenje. Takođe, možemo koristiti ove informacije za komunikaciju sa vama, uključujući slanje obaveštenja o vašim rezervacijama i promocijama.

Deljenje informacija

Vaše informacije nećemo deliti sa trećim stranama bez vašeg izričitog pristanka, osim u slučajevima kada je to neophodno za pružanje naših usluga, kao što je rezervacija smeštaja, ili kada to zahteva zakon.

Zaštita informacija

Primjenjujemo odgovarajuće tehničke i organizacione mere kako bismo zaštitili informacije koje prikupljamo od neovlašćenog pristupa, izmene, otkrivanja, ili uništavanja.

Vaša prava

Imate pravo da zatražite pristup, ispravku, ili brisanje vaših ličnih podataka koje imamo. Takođe, možete se odjaviti sa naše liste za slanje e-pošte ili ažurirati svoje preference u bilo kom trenutku.

Promene naših pravila o privatnosti

Zadržavamo pravo da povremeno ažuriramo ova pravila o privatnosti. Obavestićemo vas o bilo kakvim promenama objavljivanjem novih pravila o privatnosti na našoj web stranici.