+381693089410

O NAMA

Nasa prica ispricana u kratkim crtama…
Dobrodošli u Luff Sailing, vaš pouzdan partner u avanturama jedrenja. Kao mlada i dinamična agencija, specijalizovani smo za iznajmljivanje jedrilica kao charter uslugu. Naša priča je započela u oktobru 2022. godine, s misijom da pružimo izuzetno jedriličarsko iskustvo za entuzijaste mora i avanturista.

6+

godina iskustva

300+

zadvoljnih korisnika

Na čelu našeg iskusnog tima stoji Radomir Biberović, skiper s više od sedam godina iskustva u jedrenju. Radomir je postavio rekord kao najmlađi Srbin koji je na jedrilici prešao Atlantski okean, čime je dokazao svoje izuzetne veštine i strast prema moru. Njegovo bogato iskustvo i znanje garantuju sigurnost, pouzdanost i nezaboravne trenutke na otvorenom moru.

U Luff Sailing-u, naš fokus je na kvalitetu i dostupnosti. Garantujemo najbolje cene, izuzetnu uslugu i korisničku podršku. Naše flote su pažljivo odabrane, pružajući udobnost i stil za nezaboravno jedriličarsko iskustvo.

Bilo da ste iskusan jedriličar ili početnik željan avanture, mi smo tu da osiguramo da vaše putovanje bude nezaboravno. Naš tim će vam pomoći da isplanirate idealnu rutu, pružiti savete i podršku tokom čitavog putovanja.