+381693089410

Naš Tim

Upoznajte srce naše agencije, posvećene profesionalce koji čine vaše jedriličarske avanture nezaboravnim.

Radomir Biberović

Na čelu našeg iskusnog tima stoji Radomir Biberović, skiper s više od sedam godina iskustva u jedrenju. Radomir je postavio rekord kao najmlađi Srbin koji je na jedrilici prešao Atlantski okean, čime je dokazao svoje izuzetne veštine i strast prema moru. 

Kada nije na jedrilici, Radomir je strastveni kuvar, s iskustvom rada u vrhunskim restoranima Beograda. 

Njegova ljubav prema kuvanju donosi jedinstvenu notu našim putovanjima, obogaćujući svaku avanturu nezaboravnim gastronomskim doživljajima.

Radomir poseduje najvišu licencu najprestižnije svetske škole u ovoj oblasti nautičkog turizma koju je stekao u Velikoj Britaniji.

 

Radomirova licenca:
-RYA/MCA Yacht Master OffShore

Strahinja Ognjenović

Strahinja spaja svoju strast prema jedrenju s ljubavlju prema bordingu. Kada nije na jedrilici, najčešće je na bordu, uživajući u snegu i planinama.

Osim jedrenja, Strahinja se u slobodno vreme bavi i kuvanjem, što dodaje poseban začin našem timu. Njegova energija i entuzijazam za avanturu čine ga nezamenljivim delom naše posade.

 

Strahinjina licenca:

-RYA Day Skipper

Nikola Divac

Nikola je naša tehnološka snaga i kreativni marketinški stručnjak, koji svoje slobodno vreme jednako posvećuje programiranju, planinarenju i kampovanju. 

Osim što je vešt u digitalnom svetu, Nikola je i iskusni skiper, spajajući svoju ljubav prema prirodi s morem, okeanima i jedrenjem.

Nikola nas podseća da su istraživanje, avantura i povezivanje sa prirodom ključni, bilo da planiramo sledeću destinaciju za kampovanje ili trasiramo kurs kroz plavetnilo mora. 

 

Nikolina licenca:

-RYA Day Skipper

Bilo da ste iskusan jedriličar ili početnik željan avanture, mi smo tu da osiguramo da vaše putovanje bude nezaboravno. 

Naš tim će vam pomoći da isplanirate idealnu rutu, pružiti savete i podršku tokom čitavog putovanja.