+381693089410

Jedrenje sa porodicom

Ela Zec

Ela Zec

Jedrenje sa porodicom može biti nezaboravno iskustvo koje donosi mnogo radosti i zajedničkih uspomena. Kako bismo vam pomogli da se pripremite za ovaj avanturistički odmor, odgovorili smo na najčešća pitanja roditelja koji planiraju jedrenje sa decom.

SVA PITANJA

Da li je jedrenje sigurno za decu?

Bezbednost dece na brodu je naš prioritet. Brodovi su opremljeni sigurnosnim prslucima za decu i takođe postoji mogućnost doplate za sigurnosnu mrežu kako biste bili potpuno sigurni i bez brige. Naš iskusni skiperi mnogo su puta vozili porodice na jedrilici, a utisci su uvek bili više nego pozitivni.

Koje su najbolje destinacije za jedrenje sa decom?

Za jedrenje sa decom preporučujemo destinacije sa mirnim vodama, plitkim uvalama i peskovitim plažama. Kiklade nisu preporučljive zbog jakih vetrova. Umesto toga, predlažemo Volos ili Lefkadu, gde su talasi i vetrovi mnogo mirniji, što pruža sigurnost i zabavu za celu porodicu. 

Šta treba da spakujem za decu?

Preporučujemo da spakujete odeću za sunčanje (više kupaćih), kreme za sunčanje, šešire, zaštitne naočare, igračke i lekove. Takođe, ponesite udobnu obuću i papuče za decu kako bi se osećala prijatno na brodu.

Kako planirati obroke za decu?

Planiranje obroka na brodu može biti zabavno i jednostavno. Ponesite jednostavna i zdrava jela koja vaša deca vole. Takođe, nudimo opciju doplate od 400€ za doručak i ručak uz našeg skipera Radomira Biberovića, koji je profesionalni kuvar. Večera je slobodna kako biste mogli uživati u lokalnim tavernama.

Kakvi su smeštajni uslovi za porodice na brodu?

Naši brodovi imaju različite tipove kabina koje su prilagođene porodicama. Kabine su udobne, privatne i mogu se prilagoditi potrebama dece kako bi se osećala sigurno i udobno tokom putovanja.

Kako organizovati dnevni raspored?

Primer dnevnog rasporeda može uključivati jedrenje, pauze za plivanje, zajedničke obroke, vreme za odmor i planirane aktivnosti kao što su istraživanje obale ili učenje o jedrenju. Organizovan raspored pomaže porodicama da maksimalno iskoriste svoje vreme na brodu i stvore nezaboravne uspomene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *