+381693089410

Destinacije

Ukoliko tragate za savršenim odmorom na vodi, Luff Sailing Agencija nudi nezaboravne avanture jedrenja na nekim od najlepših lokacija u
🇬🇷 Grčkoj i 🇭🇷 Hrvatskoj

Sa našim širokim izborom brodova, uključujući jedrilice i katamarane, i uz prisustvo iskusnog skipera, vaše putovanje postaje bezbrižno i ispunjeno uživanjem.

Kako izabrati najbolju destinaciju za jedrenje?

Odabir idealne destinacije za jedrenje zavisi od više faktora koji mogu učiniti vaše putovanje nezaboravnim. Evo nekoliko ključnih aspekata na koje treba obratiti pažnju:

Tip jedrilice ili katamarana

Razmotrite koji tip plovila najbolje odgovara vašim potrebama i preferencijama. Katamarani nude više prostora i stabilnost, dok jedrilice pružaju autentičnije iskustvo jedrenja.

Lokalne atrakcije i aktivnosti

Osim samog jedrenja, razmislite o tome šta još želite da doživite. Da li vas privlače kulturni sadržaji, istorijska mesta, skrivene plaže ili podvodni svet za ronjenje?

Budžet

Cene vezova, marina i životnih troškova mogu se znatno razlikovati od destinacije do destinacije. Hrvatska, na primer, može biti skuplja u pogledu marina i vezova u odnosu na Grčku. Odredite svoj budžet unapred kako biste izabrali destinaciju koja vam najviše odgovara.

Dostupnost i gužve

Neki preferiraju popularne destinacije sa bogatim noćnim životom i raznovrsnim sadržajima, dok drugi traže mirnija i izolovanija mesta.

Jedrenje Grčkim Ostrvima

Želite li sedmodnevnu avanturu na grčkim ostrvima na brodu od samo 430 eura po osobi? Cena uključuje smeštaj na brodu, iskusnog skipera spremnog da vas vodi kroz najlepša mesta Mediterana, i nezaboravne priče koje će vas pratiti dugo nakon što se vaše putovanje završi. 

Omiljene destinacije:

Mykonos

Myrthos

Melisani Cave

Kefalonia Town

Omiljene destinacije:

Hvar

Vis

Korčula

Brač

Jedrenje U Hrvatskoj

Hrvatska obala je poznata po svojoj netaknutoj prirodi, impresivnim nacionalnim parkovima i srednjovekovnim gradovima. 

Istražite Dalmaciju i njene čudesne arhipelage, uključujući Kornate i Elafite, ili se uputite prema severu i otkrijte čarobnost Istre i Kvarnera. Sa svakim udahom svežeg morskog vazduha, vaše putovanje postaje putovanje kroz vreme, prepuno očaravajućih priča i pejzaža.

Za one koji sanjaju o jedrenju po Hrvatskoj, važno je znati da su marina i vezovi znatno skuplji u odnosu na Grčku. Hrvatska privlači jedriličare iz celog sveta, što čini pronalaženje slobodnog mesta u marinama i na vezovima izazovnim, posebno tokom letnih meseci.

Rezervišite svoje mesto na brodu i doživite nezaboravno putovanje koje će nadmašiti sva vaša očekivanja, sa Luff Sailing Agencijom kao vašim vodičem kroz neponovljive avanture jedrenja.